UGOSTILA SAM "VJENČANJE ZA PAMĆENJE"

11:54:00



Dragi moji ljudi,

Danas sam imala prilike ugostiti divne cure iz " Vjenčanje za pamćenje" brenda. Hvala curama što su mi se javile i što me prate. Spoj ljubavi prema vjenčanju i grafičkog dizajna stvorili su dobitnu kombinaciju za idelano vjenčanje. Curama sam postavila nekoliko pitanja, a one su približile svoj rad i zaokružile ljubav tekstom i fotografijama

1.RECITE NEŠTO O SEBI I BRENDU!

Mi smo dvije mlade kreativke koje se odlično nadopunjuju i radeći zajedno stvaraju jedinstvene, zabavne i posebne stvari.
Promatrajući i sudjelujući na brojnim vjenčanjima shvatile smo da kad je vjenčanje, treba biti za pamćenje i tako smo počele. Volimo reći da smo prijateljice koje rade sa srcem i bez šablona, a znamo sve od papira i kartona, do satenskih trakica i cirkona.

2.OTKUD IDEJA ZA VAŠ BREND?
  Ideja se stvorila spontano. Andrea se pripremala za svoje vjenčanje i tako je otkrila sve čari organizacije i detalja vjenčanja. Ana je već prije radila pozivnice i dekoracije za vjenčanje pa smo kroz razgovor o Andreinom vjenčanju shvatile da nas to veseli i da uživamo u tome. Dodatno su nas i struke povezale jer marketing i grafički dizajn su dobitna kombinacija u ovom poslu jer koristimo sve znanje i vještine da cure i dečki imaju vjenčanje za pamćenje.


3.ŠTO GA ČINI POSEBNIM?
 
Sve dijelove za vjenčanje radimo personalizirano i tematski tako da ljubavne priče stavljamo na papir, u dekoracije, misleći na želje i karaktere mladenaca pri organizaciji vjenčanja. Vodimo se željom da svaki element vjenčanja bude jedinstven, drugačiji i baš njihov. Time vjenčanje od samoga početka do kraja odiše mladencima i njihovom ljubavi.

Možemo dati za primjer pozivnice koje izrađujemo, a koje nisu napravljene šablonski, trendovski, „kao svaka druga“ već su jedinstvene, povezane s ostalim detaljima na vjenčanju i pozivnice koje gosti proučavaju više puta. Tako primjerice uz naše pozivnice gosti (i mladenci) uče/ponavljaju korake valcera ili salse, pakiraju kofere i kreću na putovanje avionom, pokazuju svoju kreativnost i oslobađaju dijete u sebi bojajući pozivnicu, otkrivaju tajni recept ljubavi…Svaka ljubavna priča je posebna pa je izazov realizirati je, a mi uspijevamo u tome.


4.ŠTO SVE IMATE U PONUDI?
 U našoj ponudi se krije cijela organizacija vjenčanja i djevojačkih zabava te izrada
pozivnica, online pozivnica za mobitele i e-mailove, izrada zahvalnica, revera, brojeva za stolove, liste gostiju, menija, kartica za poklone, naljepnica za pića (npr. etikete za vino), plakati, dekoracije interijera i ostalo.
Naučile smo - kad radiš vjenčanje, neka bude za pamćenje. :)


5.KOJI VAM JE DIO VAŠEG POSLA NAJDRAŽI?
  Najdraži dio posla je izazov kako ljubavnu priču pretočiti u nešto opipljivo, kako je materijalizirati. To je proces koji zahtijeva puno kreativnosti, "pomicanja" granica i izlaženja iz kutije. Želimo da sve što radimo za vjenčanje kod mladenaca, a kasnije i njihovih uzvanika izazove "wow" efekt i reakciju "Ovo smo baš mi!". Njihova zadovoljna i sretna lica nam daju snagu i elan iz dana u dan. Ovaj posao nam također daje mnogo prilika za upoznavanje mladih ljudi i njihovih životnih/ljubavnih priča što i nas životno obogaćuje.

6.INFORAMACIJE O KONTAKTIMA

Možete nas pronaći na:
Tu smo za sve vaše ideje i slobodno nam pišite.

7.ŠTO BISTE PORUČILI MLADIMA IZ HRVATSKE?
Svim mladima i svima koji se tako osjećaju, preporučili bismo da rade ono što vole jer će tako uvijek imati osmijeh na licu. To ne znači da se ne treba raditi i da se može spavati do podneva. Ipak, zadovoljstvo je preveliko kad napravite nešto svoje! Pokušajte, nemate što izgubiti. :)

Puno hvala.

Ana & Andrea

 - Uspomena od svih gostiju s vjenčanja sačinjena je od otisaka prstiju koji čine veselu krošnju.

 Biserne narukvice sa zanimljivim detaljima koje će razbiti svaku monotoniju, a podići svaku modnu kombinaciju te kofer koji ima dvije uloge. Jedna uloga je detalj kod fotografiranja, a druga je originalni način da se zahvali gostima na poklonima.


  Pozivnica origami srce gdje su detalji ulaska u bračni život i vjenčanja za pamćenje pažljivo su složeni i skriveni unutar pozivnice.

  Naše pozivnice su kreativne i drugačije, a ovaj put je tu šalabahter za plesni podij. Pozivnica salsa tu je i u mobilnoj verziji. Također je u stom dizajnu osmišljen plakat koji će mladence podsjećati na godišnjicu i #vjencanjezapamcenje




 Za svakog po nešto. :) Pozivnica koja je ujedno u bookmark, zahvalnica koja čuva svaki dom, mobilna pozivnica i plakat koji podsjeća na godišnjicu braka i kraljevsko plavi reveri.

 Novo u ponudi su podmetači za čaše. Zahvalite se svojim gostima na dolasku i poklonite im zahvalnice koje će koristiti još dugo nakon vašeg vjenčanja.

                                                        Kreativnost na djelu

                          Komplet za vjenačanje -  pozivnica aviokarta i zahvalnica razglednica.

Hvala curama na gostovanju:) Bilo mi je zadovoljstvo. Od samog početka bloga ugošćujem zanimljive ljude i priče koje nas potiču na stvaranje i kreativnost. Došla sam na ideju čisto iz razloga što se i sama bavim kretivnim radom i što želim prikazati dublju sliku ljudske mašte i ljubavi prema stvaranju i životu. 

Pusa od "Moje note i moj svijet"

You Might Also Like

0 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images