PREGLED TJEDNA!

10:03:00

Nedjelja je i vrijeme je za još jedan pregled tjedna. Ovaj tjedan su obilježile kilometarske rute hodanja, mučnina, povraćanje i savrešeni vikend.

Ponedjeljak je započeo mučninom praćenom sa povraćanjem, tko zna od čega, ali nakon preležanog dana došla sam k sebi! Propao mi je odlazak u Sisak, ali i to će doći na red u skorije vrijeme. Tako da ponedjeljak nekako nije vrijedan nekog posebnogopisivanja.

Dan žena je prošao sa nekim novim planovima i komunikaciji sa dragim ljudima, a ukoliko ste propustili pročitati moj post na taj dan, imate na blogu :) Lijepo sam provela dan. Nove idejice uoči Uskrsa su niknule i sada čekam vrijeme za provoditi ih. Krećem od sutra u akciju.

Jedna od novih odluka tjedna bilo je pješačenje na veće rute, recimo po 10 km zasada :) Ljepše vrijeme će doći, a moji hormonalni problemi su prouzročili dovoljno štete. Nikako na zelenu granu, ali doći će i moje vrijeme. Osjećam se energičnije i nastavljam dalje.

Vikend je vrijedan najviše spomena jer mi je došla sestra iz Rijeke. Uvijek se divno provedemo i napunimo baterije. U subotu je došla i mama i nas četvero smo išli do Bundeka, gdje su nastale odlične fotkice. Navečer smo išli u kino, a o kojem je filmu riječ otkriti ću u recenziji. Današnji dan je protekao u još razgovora i druženja i ispraćanje mame nazad za doma, a sestre za Rijeku. Trenutno radim na postu i sastavljam planove za idući tjedan.

Odmarajte se do kraja ovog dana i idemo u nove pobdjede.

Ako želite slobodno podjelite  i Vi svoju dogodovštinu od prošlog tjedna :*












You Might Also Like

2 komentari

  1. Opet prekrasne slike :D (već mi je smiješno to pisati kod svakog tvog posta)
    Drago mi je da ti je tjedan na kraju super završio :)

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images