UGOSTILA SAM "SWEET GIFTS"

10:00:00

Nekad smo djelile istu učionicu, a danas je priča sasvim drugačija. Moram priznati da moju imenjakinju Ines i nekadašnju kolegicu, nisam imala prilike dobro upoznati. Znam samo jedno, promatrajući je, uvijek sam imala osjećaj da će krenuti unikatnim i kreativnim putem u životu baš kao i ja. I moje su se misli pokazale točnima. Pet godina kasnije ovo je njena priča. Ines je pokrenula brend " Sweet gifts", a ja sam bila znatiželjna, pa sam joj postavila par pitanja:

                                                                  "SWEET GIFTS"

Iza brenda "Sweet gifts" stoji Ines Lulić, radni terapeut po struci, karlovčanka po mjestu rođenja i slastičarka u duši.
Oduvijek su me privlačile slastice, slastičarske emisije i svakodnevno otkrivanje i isprobavanje novih recepata. Najčešće bi ono što napravim djelila sa drugima ili poklanjala.
Već godinama za Božić obitelji i prijateljima poklanjam jestive poklone, a tu se i razvila početna ideja za "Sweet gifts"
Meni su uvijek bili najdraži pokloni oni jestivi, a vidjela sam da ni moja okolina nije imuna na njih. "Sweet gifts" je moja vizija savršenog poklona. Kvalitetne, prefine i oku ugodne slastice, u orginalnoj, najčešće recikliranoj ambalaži.

Slastice su podjeljene u tri kategorije: Sweet boxes, macarons, te cupcakes&muffins.



Sweet boxes su bombonjere koje dolaze u tri veličine- mala, srednja i velika. Okus pralina, trufflesa i čokolade je raznolik i naručitelj može sugerirati i odabrati svoju kombinaciju. One se pakiraju u lijepe, dorađene drvene kutije.



Macarons dolaze u pakiranju u kutiji od 10 komada u recikliranoj i ručno rađenoj ambalaži.
Okusi koji su trenutno u ponudi su:bijela čokolada, tamna čokolada, kava, malina, limun i naranča.



Iz kategorije Cupcakes&muffins bi izdvojila cupcake buket koji se sastoji od više od 20 cupcakesa oblikovanih u jestivi buket.
Za više informacija svartite na: Sweet gifts facebook stranicu :)

Web stranica je u izradi i biti će uskoro u pogonu. Za sve upite se obratite u inbox ili mail:ines.lulic@gmail.com

Planova za dalje ima puno, za početak su tu tematski pokloni, onda ostvarivanje nekih suradnji kojima se veselim te ako bude sve po planu božićna mini turneja po većim gradovima.

Mi se veselimo novitetima iz "Sweet gifts" slatke radionice i želimo Ines i njenom brendu puno uspjeha na poslovnom i privatnom planu.

Hvala Ines na gostovanju i u jedno sam sigurna, ovo nije zadnje, jer moj blog uvijek prati novitete kreativnih i talentiranih ljudi.


You Might Also Like

4 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images