FAVORITI U KOLOVOZU!

12:11:00

Bok ljudi,

Vrijeme je za dašak "beauty" kategorije. Obožavam pisati o kozmetici, slaba sam na to, priznajem! Ovaj mjesec se i ja pridružujem favoritima kao ostatak blogerske ekipe.Da vidimo onda što je to meni najviše odgovaralo u ovom divnom kolovozu:

KOZMETIČKI FAVORITI:

Tu su kao što vidite:
Afrodita Cocunut milk mlijeko za tijelo, a još ću spomenuti i za tuširanje
Nivea Protect&Shave Rasier Gel
Bottega Verde šampon i regenerator sa sjemenkama lana i proteionm pšenice
Bottega Verde mlijeko za tijelo s uljem slatkog badema
Barfuss Piling za stopala sa bambusom
Barfuss krema za stopala sa Ureom i Phantenolom

AFRODITA KREMASTI GEL ZA TUŠIRANJE I MLIJEKO ZA TIJELO OD KOKOSA


Ovo ljeto kao i mnoga druga u životu u potpunosti sam omamljena mirisom kokosa. Mogla bih dan i noć mirišati ovo pakiranje. 

Ekstarkt kokosa i biolipida koži pruža cjelodnevnu intnezivnu njegu i čini je mekom. Dolaze u pakiranju od 250 ml, a ja sam ih dobila u paketu od mamine prijateljice. Mlijeko za tijelo pruža 24- satnu njegu i miriše kao tropski raj. Bez parabena, silikona i parafina su. Jednostavno im nisam mogla odoljeti. Za tuširanje je planulo dok si rekao keks. Kokos je ipak tvrdi orah meke srca.


NIVEA PROTECT&SHAVE GEL ZA BRIJANJE


Odličan gel za brijanje poslije kojeg mi se smanji nadraženost. Namjena mu je da štiti kožu od nadraženosti i da daje ugodan osjećaj glatke kože.
Moram priznati da sam prezadovoljnaaaaaaaaa i da mi nije nimalo žao novca kojeg sam dala za ovaj proizvod,
Formula s vitaminom E štiti kožu od nadraženosti i pruža tu glatkoću o koju sve žene priželjkuju. Najbolji gel za brijanje do sad. U pakiranju je od 200 ml i isplativ je. 

BOTTEGA VERDE ŠAMPON I REGENERATOR OD SJEMENKI LANA I PROTEINA PŠENICE


Što reći o ovoj kombinaciji osim da me je na moru spasila od isušivanja! Prezadovoljna sam jer kad posrijedi izlaganje Suncu i soli potreban je dobar šampon i regenerator kako bi spriječili pucanje i isušivanje.
Idelano je za njegu suhe i oštećene kose. Ulje lana i proteini pšenice daju kosi potrebnu hranjivost i prekrasan sjaj. Zasigurno bih preporučila. 
Bottega Verde sam dobila na korištenje i sretna sam što sam imala priliku isprobati. Ima odlične kozmetike na tržištu i treba joj dati priliku, nikada ne znate što se može naći među Vašim favoritima.
Šampon je u pakiranju od 200 ml, a regenerator 150.

BOTTEGA VERDE MLIJEKO ZA TIJELO OD SLATKOG BADEMA


MMMMMMM, harmonija mirisa. Ovo mlijeko tako božanstveno miriše i hrani kožu! Lagane je teksture i brzo se upija.
Doziranje je preko pumpice i ne zgušnjava se na dnu, što je slučaj kod nekih proizvođača.
Ulje slatkog badema s vitaminima A i E pruža osjećaj hranjivosti i vlažnosti. Za ljetne mjesece idealna kombinacija jer ne ostavlja ljepljive ni masne tragove.
Dolazi u pakiranju od 250 ml.

BARFFUS PILING ZA STOPALA I KREMA


U Mulleru sam naletila na ove proizvode i odlučila isprobati. Krema za stopala je sa Ureom i Panthenolom. Za obnavljanje ispucale kože. Npravim si taj piling dva puta tjedno, a mažem svaku večer. Stopala s tom kremom i izmasiram. Ostavim čarapice preko noći i ujutro izgledaju svježe i zaglađenije. Odlična kombinacija i djelotvorna. Piling je sa bambusom. Nemam nikakve specifikacije za reći osim da je stopalo poslije njega mekše.
Njegujmo svoja stopala, kao što njegujemo i ruke. 
Krema dolazi u pakiranju od 50 ml, a piling od 75 ml.

Što reći osim da su ovo nekako proizvodi koji su mene najviše uveselili. Kada je nešto dobro, o tome možemo do sutra, ali ne valja se ni ponavljati. 

Hvala svima koji su škicnuli novi design bloga i koji su pozitivno reagirali! Veseli me svaki Vaš povratni komentar, reakcija na ono što se dešava u ovom balonu pozitive. 

Idemo dalje punom parom! Pusa od " Moje note i moj svijet"

You Might Also Like

2 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images