S.FRESH-BOGATSTVO NJEGE I SVJEŽINE :)

08:30:00

Dragi moji blogoljupci!

Čitamo se danas na ovu srpanjsku nedjelju, pomalo punu fjake. Barem se ja tako osjećam :) Dolaskom ljeta i velikih vrućina naša koža treba visoku dozu vlage, njege i osvježenja. Stoga će moja preporuka biti dio S.Fresh kozmetike koju sam nedavno imala prilike isprobati :)



Krenimo uz popodnevnu kavu:

S.FRESH- SUN-SHINE FRAGRANCE MIST!

Radi se o mirisnom i osvježavajućem spreju za tijelo i kosu. Miris havajskog Sunca koji se već godinama ubraja u omiljene mirise sa plaže u ovoj kombinaciji osvježen s morskom vodom- dobitna je kombinacija FRAGRANCE MIST formuli.
Sprej je obogaćen Aloe Verom i svojstvima za ljepšu kožu, a smanjen postotak alkohola zamjenjen je morskom vodom kako bi se slobodno mogli nasprejati i osvježiti na plaži.

Zbog takvog učinka nema iritacije ni alergije. S obzirom da sam od alkohola i jakih kemijskih formula sklona osipu ovo je bilo idealno rješenje za mene. Ljetne vrućine i obavljanje poslova po gradu napravi od nas ljepljive i razdražljive ljude, zato treba posegnuti za nečim osvježavajućim.

NAČIN UPORABE: Protresti prije upotrebe da se cijeli sastav ravnomjerno pomiješa. Stisnuti spray  pumpicu da se mirisni sastojci rasprše po vašem tijelu.

INGREDIENTS:



S.FRESH- HAIR BREEZE FRAGRANCE MIST!

Mirisna vodica za njegu tjemena i korijena. Zamislite povjetarac u tek svježe opranoj kosi, a miris lavande se širi vašim nosnicama i dolazi ravno iz vaše kose. Ova revolucionarna vodica je na bazi D-Panthenola obogaćenog prirodnim ekstraktom ružmarina, koji umiruje tjeme, štiti protiv ispadanja i stimulira bolji rast.

S druge strane ulje lavande duboko hrani vaše vlasište pružajući kosi ugodan sjaj. Inače stavljam i samo ulje lavande za poticanje cirkulacije koja je neophodan čimbenik za zdravlje i rast kose. Ljeti kada smo puno na Suncu, kada nam sol s jedne strane hrani s druge opterećuje kosu, ova mirisna vodica je pravi saveznik.

NAČIN UPOTREBE:

Protresti prije upotrebe da se cijeli sastav ravnomjerno pomiješa. Stisnuti spray  pumpicu na način da ga usmjerite duž cijelog mokrog vlasišta nakon pranja kose s blagim šamponom. Nakon toga raščešljati kosu.

INGREDIENTS:






S.FRESH IŠŠŠŠ MOSQUITOS

Dosta Vam je komaraca? Dosta Vam je krastica od tih dosadnih nametnika. Ovo je rješenje na prirodnoj bazi. Isprobano i djelotvorno, koliko sam vidjela i sa puno zadovoljnih korisnika.

Radi se o sasvim prirodnom, neotrovanom ekološkom spreju za tijelo. Tradicionalna indijska receptura na bazi citronelle i sa biljkom neem učinkovita je formula koja tjera komarce. Svilenkasti derivat kokosovog ulja koji ne ostavlja masne tragove ujedno i hidratizira našu kožu.

NAČIN UPORABE: Udaljiti 15-20 cm od tijela te ravnomjerno pošpricati. Za nanošenje po licu prvo našpricati na dlanove, a potom namazati po licu, izbjegavajući područje oko očiju.

Naravno da se ovaj proizvod ne propurča kod izlaganja Suncu jer eterično ulje citronelle je fototoksično. 

INGREDIENTS:




Sve što mogu reći je da vrijedi isprobati i priuštiti si egzotičnu bombu ljetnih mirisa, njege, zaštite i svježine.

S.Fresh možete pronaći na:

FACEBOOKS.fresh by Lana B.
INSTAGRAM: S.fresh_official

Tamo ćete naći sve potrebne informacije o proizvodima, aktualnostima, web stranici, dostupnosti u drogerijama i ljekarnama.

Uživajte u ostatku nedjelje i čitamo se dalje u novim postovima :*

"Moje note imoj svijet"

You Might Also Like

0 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images