EAU THERMALE AVENE- RECENZIJA

05:54:00

Pozdrav blogoljupcima!

I ovaj tjedan sam sa Vama u prepoznatljivom ruhu " Moje note i moj svijet bloga". Vrijeme je za recenziju. Kozmetika veseli svaku ženu, a za sebe je pomno odabiremo i nosimo kući radujući se isprobavanju. Kao da se aktivira hormon sreće. Tako sam i ja u Farmacia ljekrani nabavila svoju mineralnu kremu za lice SPF 50 :) Evo recenzije:

EAU THERMALE AVENE- MINERALNA KREMA SPF 50+


OPIS:

Mineralna krema sa faktorom 50+ za netolerantnu kožu. Krema je lagano tonirana. Predviđena je za odrasle i djecu te kožu netolerantnu na kemijske filtre i parfeme. Krema je bogate i kremaste teksture te osigurava koži potrebnu zaštitu i vlažnost. Ne isušuje, ne iritira. Također ne sadrži parabene i kemijske filtre. Vodootporna je, hipoalergena i nekomedogena. Također sadrži snažan antioksidans, pre-tokferil koji pruža zaštitu od negativnih djelovanja slobodnih radikala. U kombinaciji sa Avene termalnom vodom djeluje umirujuće.

ZAŠTO SAM ODABRALA KREMU?

Nikada nisam koristila faktor 50+ niti imala pretjerano problem sa iritacijom i crvenilom kože. Nakon napunjenih 25 godina i promjena kože, organizma, hormonalnih poremećaja i svih tih nekih anomalija koje su me nedavno strefile, odlučila sam se na najbolju zaštitu. Znala sam pocrveniti u licu, ali nikada mi to osobno nije smetalo. Trenutno mi smeta sve što bi u bilo kojem pogledu moglo oštetiti neki djelić moga tijela. Nisam paranoična, već vrlo opuštena bez obazira na sve, ali i radosna što sam se odvažila probati nove i kvalitetne proizvode. Imam osjetljivu i suhu kožu, pa mi je ova krema pomogla održati vlažnost, sprječiti iritaciju i crvenilo. S oduševljenjem ću je koristiti i na moru, kada će mi biti najpotrebnija. Također je dodatan plus što je mogu koristiti i Vaša djeca, tako da je namjenjena za cijelu obitelj. Ostavlja lagani bijeli trag koji se nakon nekog vremena upije, tako da Vam to ne bi trebalo smetati.

PAKIRANJE:

Dolazi u ambalaži od 50 ml. Praktično je za Vaše torbe i kozmetičke nesasere. Na slici je prikazano pakiranje, doziranje, te tekstura proizvoda.


INGREDIENTS:


PROIZVOĐAČ: PIERRE FABRE 
                            Labaratoires Dermatologiques Avene
                            45 place Abel- Gance
                            92100 Boulogne- Paris France

DISTRIBUTER: OKTAL PHARM d.o.o
                            Utinjska 40
                            10020 ZAGREB

* Na pakiranju su navedeni savjeti za siguran boravak na Suncu. Pa uvijek valja ponoviti:

" Nanesite sredstvo za zaštitu  od sunca prije izlaganja suncu. Često ponovite nanošenje proizvoda kako bi održali visinu zaštite, osobito nakon plivanja, znojenja ili sušenja kože ručnikom. Izbjegavajte izlaganje suncu između podneva i 16 sati. Upotrebom proizvoda za zaštitu od sunca ne bi trebalo produžavati vrijeme izlaganja suncu. Prekomjerno izlaganje suncu ozbiljno može naštetiti zdravlju. Koristite zaštitnu odjeću (šešir, naočale za zaštitu sunca, majicu...) Dojenčad i mala djeca trebaju izbjegavati izlaganje suncu. 


  * 30% na Avene proizvode za sunčanje u farmacia ljekarnama možete iskoristiti do 31.7 :)


Ovako Vas ja pozdravljam uz malo šale :D I da, na sebi imam kremu tako da vidite kako to izgleda! Ali na velikoj slici ;)

Pusa od "Moje note i moj svijet"

You Might Also Like

0 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images