PREGLED TJEDNA!

09:06:00

Prekrasno nam se Sunce pomalo sakriva i odlazi, a mi se približavamo večeri koju ćemo pokušati iskoristiti maksimalno. Drago mi je što je tjedan završio okupan Suncem. Kiša nas po noći posjeti kao i po danu ili nas zaobiđe, ali bilo je je dosta u zadnje vrijeme. Što se tiče mene, ja sam ovaj tjedan također bila kao vremenska prognoza. Malo sam bila kao na federima i puna energije, a malo spora, troma i plačljiva. Ali ne moram Vam objašnjavati, znate kad nas djevojke ili žene takve promjene zahvate.

Što bih izdvojila?

Jedan prekrasan i predivan dan, kada je Sunce zasjalo, a ja sam bila u bedu. Otišla sam van, našetala se, fotkala i napunila baterije. Odmah mi je život poprimio novi smisao. Tako je bilo i danas :) One dane kad ste ljuti na sami sebe, na druge, na svijet, razdražljivi, umorni i nikakvi okrenite se nečemu što Vas može vratiti među žive, kao što se kaže. To je umijeće. To je radost i življenje. Povratiti taj dah i svježi zrak, onda kad te najviše guši. Evo galerije:




Izdvojila sam samo neke, koje su mi drage. Taj dan sam lovila ptičice, ali ovo je najbliže što mi je uspjelo.

Jučer mi je bio krasan dan jer sam imala likovni na faksu. Obožavam nešto stvarati, kreativno se izražavati, tako da sam baš uživala. Akvarel, tehnika olovkom, ma šta češ bolje. Teorija mi i nije toliko zanimljiva koliko praksa ;) Popričala sam malo sa mamom i navečer išla nazad kući. Danas uživam u svom gnjezdu kako bih neki to rekli. Punimo baterije. Razmišljam o novim idejama povodom Uskrsa i nadolazećeg proljeća.

Zemljo rascvjetaj se, čekam cvijeće čiji se miris širi okolinom, stabla koja će dobiti najljepše ruho, Sunce koje će stajati visoko na obzoru, ali neće me tjerati u kuću kao i miris svježe pokošene trave. Laganija roba i šetanje novih balerinkica. Čeka se ispijanje kava na terasama i obrađivanja cvjetnjaka i vrtova. U proljeće sam rođena, ono me grije, duša mi pjeva, srce mi je rasplesano. Proljeće je vrijeme kada sam započela ljubav, vrijeme kada brojim godišnjice mature, pa uskoro i godinu dana od početka pisanja bloga. To je taj 5. mjesec, njega čekam najviše.

Što se tiče bloga, osim na facebooku, aktivna sam, a možda i najaktivnija na instagramu:mojenoteimojsvijet. To je zbog ljubavi prema fotkama. Ako imate instagram, slobodno me potražite. :) Neću najavljivati ništa za ovaj tjedan, kod mene se dosta puta desi da se ne odvije onako kako sam rekla. Tako da: Stay tuned, iznenaditi ću Vas :)

To je otprilike sve, bez obzira na statičan tjedan, vrijeme je za dinamično vrijeme. Pusaa

You Might Also Like

6 komentari

  1. Prelijepe slike :)
    Meni isto pomaže šetnja (ili bicikliranje) i fotkanje za punjenje baterija, preporođena sam onda :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti :))) E da upravo tako, imati ćemo vremena sad na proljeće sve nadoknaditi :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti si iz VG ili samo ovdje šetaš? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preselila u Vl. Goricu prije godinu dana :)

      Izbriši
    2. Ja pred 3 i pol godine. Dobrodošla <3

      Izbriši
    3. Lijepe fotke, ne mogu šetati na duge staze pa volim bar gledati kako drugi šeću :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images