PREGLED LISTOPADA!

11:29:00

Hello blogoljupci,

Suncem okupan početak tjedna zaslužio je da se sa mjesecom listopadom oprostim na najbolji način. Svaki mjesec treba napisati neku vrstu zahvale i zaokružiti određene pogreške koje želimo ispraviti u vremenu koje dolazi. Volim pisati preglede mjeseca, to je neka vrsta okosnice i kvalitetna uspomena. Kada se vratim na postove i pročitam, preplavi me divan osjećaj zahvalnosti. Lijepo je znati što me činilo sretnom ili rastuživalo. 
Nakon ove uvodne pjesme krenimo:

ZDRAVLJE

Postoje neki koraci koje sam poduzela po tom pitanju, a riječ je o redovnim pregledima. Oni nam pomažu da se brinemo za svoje fizičko i intimno zdravlje i dobijemo bolju sliku o trenutnom stanju. Problemi nisu nestali i ne rješavaju se preko noći, ali svaki novi korak koji poduzmemo poboljšava trenutnu situaciju. Studeni neka bude još aktivniji i okosnica za neke nove korake koje mogu poduzeti.
Listopad je ipak bio mjesec borbe protiv raka dojke, pa predlažem otići na preglede koji ne traju dugo a korisni su. 

LJUBAV

Ljubav treba njegovati i zalijevati. Koliko smo puta čuli tu rečenicu? Istina je da treba dati sve od sebe da funkcionira, ali ponekad nas vrijeme i obaveze odvuku, pa znaju biti dani ili tjedni kada nas nešto udalji. Nakon toga si još više falimo i zahvalni smo na onome što imamo. Što se tiče toga, svaki mjesec se ponavljam, ali nemam zapravo reći ništa više osim da sve lijepo funkcionira. Vrlo je važno u takvim situacijama razgovarati i usmjeriti se na sve ono u čemu griješimo i što možemo popraviti. Prave ljubavi i kvalitetne veze funkcioniraju upravo na takav način. 

PRIJATELJSTVO

Ovaj mjesec sam uspjela izdvojiti više vremena za neke dragocjene susrete sa prijateljicama. Ima nekih sitnih slatkih uspomena koje će mi uvijek ostati u sjećanju. Godinama se družim sa istim ljudima i njegujem ta prijateljstva, tako da me nekad stvarno zna ganuti hrpa uspomena koje smo prošle zajedno i bitne trenutke u životu koje dijelimo. Uskoro će i neka vjenčanja, još diploma i ponosnih trenutaka koje proživljavamo skupa.

BLOG

U listopadu je bio mjesec otkrivenja, malo detaljnijeg proučavanja i odluke što želim na svom blogu kao neku stalnu postavu a što ne. Nisam tipičan blogger, možda više progovaram o životu nego recenzijama i stvarima, volim da mi je blog nekako svestran i da predstavlja mene, baš kao svaka blogerica ili bloger.
 U studenom započinjem sa rubrikom "OBIČAJI". Prvi termin biti će u nedjelju 6. studenog. Šaljite svoje priče, porazgovarajte sa bakama, mamama i recite nešto o divnim običajima u Vašem mjestu. Priču možete poslati na: iherceg1305@gmail.com ili u inbox na facebooku i instagramu. Želimo bolje upoznati divne kutove i načine života Lijepe naše. 
Također planiram uvrstiti više DYI projekata, uglavnom za uređenje doma i ideje za izradu koje su pogodne za zajednički rad sa djecom. 
Napisati ću post i o sitnicama koje mogu podignuti svaku prostoriju. 
Između ostalog, 10. studenog se održava prva blogerska konferencija u Zagrebu " Diablog" na kojoj ću biti prisutna. Veselim se novim saznanjima i možda pokojem poznanstvu uživo sa blogerima. 

NAJSRETNIJI TRENUTCI

Najemotivniji je bilo kada sam bila pratnja u isprobavanju vjenčanice meni jako bliske osobe. Taj trenutak me ispunio i pokazao mi još neke ljepote koje život krije. Listopad je bio izvor jesenske idile i šuštavog lišća. Kadrovi koje sam fotografirala donijeli su mi sreću kao i trenuci sa ljubavi, obitelji i prijateljima. Moram priznati da mi je i upis u novu Akademsku godinu izazvao sreću i učinio me ponosnom. Mogla bih izdvojiti još jako puno znakova sreće, ali eto najdraži su napisani.

NEUGODNJACI

Kad malo bolje razmislim i nije ih bilo, hvala Bogu. Lijepo je da me barem jedan mjesec puste na miru... Dalje nema smisla pisati.

MISLI

Misli su mi dosta letile o napredovanju, postignućima i radu na sebi. Shvatila sam da na tome polju imam stvarno svašta za popraviti, učiniti, kreirati. Bliži se Nova godina i naravno da neka unutarnja pitanja i monolozi dolaze do većeg izražaja.

To bi bilo sve, odmorite se i sutra sa najmilijima i uživajte :*

You Might Also Like

1 komentari

  1. Slazem se s tobom da je vrlo vazno razgovarati, razgovorom se puno toga moze rijesiti...a sto se zdravlja tice, ja dugo sebe uvjeravam da je sve u redu (nadam se da je) i odgadjam preglede...jer me uvik strah..al u zadnje vrime toliko meni dragih ljudi je po bolnicama i mislim da je vrime da se trgnem i pobrinem se o svom zdravlju!
    Svidja mi se taj tvoj osvrt na protekli mjesec. ������

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images