UGOSTILA SAM "SANDRIN KUTAK"

06:08:00

Okupana nedjeljnim zrakama Sunca, puna ljubavi i energije koju sam upila ovog vikenda, nastavljam dalje. Vrijeme je za nove goste. Ovoga puta se radi o divnim curama iz "Sandrinog kutka" koje su zadužene za organizaciju vjenčanja. Vaša želja, njihovo je klupko mašte, koje se razmotava u obliku prekrasnih unikata i kreativne usluge koja olakšava Vaš naljepši dan. Ovoga puta nisam popila virtualnu kavu, već onu u četiri oka, zasnovanu na zanimljivim razgovorima i ugodnim emocijama. Pa pogledajmo što su nam drage djevojke otkrile o svom radu:

"Sandrin kutak osmislile se dvije mlade djevojke potaknute razmišljanjem o vlastitom vjenčanju.
Mi smo Dora i Sandra. Želimo Vas provesti kroz priču o nama, o onome u čemu uživamo i u čemu smo se pronašle, a to su vjenčanja.
Sandrin kutak nastao je iz želje da život ispunimo pozitivnim i lijepim stvarima, stvarajući jedinstvene unikate za svečane prilike i trenutke koji će biti ispunjeni mrvicom pažnje.
Pošto svaka mladenka želi učiniti svoje vjenčanje savršenim mi smo i same pokušale izraditi neke vlastite kreacije koje su bile savršene za nas. Stavile smo sve svoje želje i misli na papir te počele stvarati. Na našu veliku radost to su prepoznale mnoge tada, buduće mladenke. Tako da se možemo pohvaliti i uspješnom suradnjom sa svakim parom koji nam se obratio.

Sve je krenulo sa svadbenim reverima, a na nagovor klijentica proširile smo ponudu na: pozivnice, zahvalnice, revere i košare, poklone za goste (mirisne sapune, anđele..), vijence za djeveruše i mladenke(ili krizme i prve pričesti), mašne za aute,uređenje okućnice,Crkve i sale, brojeve za stolove, slatki stol itd.
Naravno, kada maldanka nešto zaželi mi dajemo sve od sebe da to i realiziramo.
U mogućnosti smo Vam ponuditi preporuku za restorane, glazbu, Beauty salone za odabrane tretmane. Sve se radi u cilju toga da bih olakšali Vaše živote u tih par mjeseci. Tako da su sugestije i ponude kod nas uvijek dobrodošle.


 
Plan nam je napredovati svakim danom sve više, kao što i činimo.
Svako vjenčanje daje novu notu, novu ideju. Potiče nas na stvaranje, a to je ono u čemu istinski uživamo. Najvažnije je poslušati klijenta, njegovu želju pretvoriti u nešto opipljivo i na to dodati samo malo čarolije. To je recept za vječni uspjeh i osmjeh na licima sretnih parova.
 
Teško da bi mogle izdvojiti neko idealno vjenčanje jer svatko od nas je individua sama za sebe i imamo različite ukuse, pa tako i nas dvije. Ono oko čega se slažemo obje je da idealno vjenčanje čine detalji. Bilo da je vjenčanje tradicionalno, moderno ili tematski drugačije..
 
Također, ovim putem pozivamo sve mlade kreativce u Hrvatskoj da se nastave baviti svojim radom. Kako u životu tako i u poslu uvijek trebamo biti odvažni,  uporni i voljeti ono što radimo. Takvim načinom, sigurne smo da će svatko naći svoje mjesto pod suncem.
 
Ukoliko nam se želite obratiti to možete učiniti putem e-maila: sandrinkutak@gmail.com , facebook profila:  https://web.facebook.com/sandrinkutakt/?ref=bookmarks
mobitela; ** 098/18-30-228 ** 095/376 5662**
Također nas možete pratiti i na instagram profilu :https://www.instagram.com/sandrinkutak/
Na Vama je da zamislite,a na nama je da to realiziramo!
Puno poljubaca od cura iz Sandrinog kutka!"

Želim zahvaliti curama na gostovanju! Kada osvane moj dan definitivno će vijenac  za glavu biti odabir :) Želimo djevojkama puno sreće, uspijeha i divnih trenutaka sa njihovim klijentima. Mi se čitamo dalje. Nakon ovakvog posta, možeš samo sanjariti o svojim snovima i željama za najljepši dan. Žena sam, ne mogu si pomoći :)





You Might Also Like

0 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images