VRIJEME NAKON BOŽIĆA!

09:47:00

Dragi moji čitetalji,

Vraćam se opet pisanju nakon 3 dana uživancije. Božić je pomalo iza nas, sati i dani priprema su se isplatili bar za mene. Sretna sam, zahvalna i blagoslovljena sa svime. Uspjela sam nahraniti voljene, iznenaditi ih dekoracijama i poklonima i nasmijati ih svojom prisutnošću. Kad to sve zbrojim, završilo je uspješno. Iako će Nova godina i praznici još nisu gotovi, a gosti će se i dalje najavljivati, taj jedan mali dio je završio.
Ništa mi drugo ne preostaje nego gledati naprijed na sve  one izazove koji me tek čekaju, a vjerujte mi ima ih. Sigurna sam da ih imate i Vi, ali ćemo još malo skupa uživati, bez spominjanja i vraćanja na neku problematiku koju moramo rješavati ulaskom u Novu godinu.

Ovaj tjedan ću predstavljati kozmetičke proizvode koje su mi zapeli za oko i uljepšali svakodnevnicu, kao i odluke koje će definirati mene u 2016. godini. Osvrnuti ću se na 2015.g, pozdraviti se sa njome na dostojanstveni način. Isto tako će biti i neki sitni savjeti, kao i dosada :)

Naoružala sam se palnnerima, priborom i svime što inače obožavam i moto mi je ispuniti sve stranice divnim događanjima i planovima.

Najbolji trenutci ovog Božića su oni provedeni po prvi put u dvoje. Divno je znati da nekome pripadaš i da netko pripada tebi i da se napokon ostvaruje taj zajednički život nakon 6 godina veze. U 2. mj će biti već godina dana kako živimo skupa i proletjela je u trenu. Kada ti je lijepo, kažu sve proleti brzo. Život satkan sa divnim trenutcima, kao i ponekad sa teškim životnim okolnostima u dvoje je uvijek lakši. Baš listam albume sa slikama i lagano se smiješim. Uživam razmišljajući o tome koliko ima prekrasnih uspomena. Ostvarenih i neostvarenih snova. I materijala za nove stranice i uspomene.

Isto tako smo uživali i sa našim obiteljima i proveli kvalitetno vrijeme ispunjavajući jedni druge ljubavlju i zajedništvom. :)

Okružite se sa ljudima koje volite, iskoristite divna druženja, sitne blagoslove koji su Vam možda donedavno izmicali iz ruke i sitnice neka čine Vašu svakodnevnicu čarobnom.

Nadam se da ste se lijepo proveli i da ste spremni za još :)

Čitamo se sutra, ponedjeljkom je ipak vrijeme za nove pobjede :*

Laku noć :D








You Might Also Like

2 komentari

  1. Drago mi je da ti je ovo vrijeme proslo uspjesno! imamo svi izazove i vec mi je pomalo zao sto je divni prosinac gotovo iza nas... pozdrav :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaa :)) Meni je isto žao što je gotovo, ali barem je ispunjeno do kraja :) Idemoo u nove pobjedeee :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images