DOČEKATI NOVU!

12:19:00

29. prosinac se odmiče kraju. Utorak je,  posljednji u 2015. godini. Predzadnji post u ovoj godini. Malo više od pola vremena je prošlo od prvog posta :) Ne mogu uopće vjerovati kojom brzinom se sve odvijalo. Ponavljam se, ali eto, šok je šok! Uglavnom, ove godine čekam Novu u dvoje, sami, u stanu. Ne idemo nikuda, zabavit ćemo se na svoj način. Bez obzira na to, po prijašnjim iskustvima možemo se malo podružiti u vezi te teme.

Krenimo:

NOVOGODIŠNJI OUTFIT

Bez obzira što ne idem nikuda, srediti se hoću. Vjerovatno će to biti  neka bijela košuljica, nova @mickeyhandmade mašna, suknja i sako! To sam si već odavno zamislila i presretna sam. Moje pitanje je što ćete Vi obući? Sad zvučim kao u srednjoj kad smo se znale ispitivati prije subotnjeg izlaska. Uvijek se lijepo za sjetiti :)

MAKE UP

Ništa previše, ja se inaće šminkam samo za neke prilike, pa će se tako naći MAX FACTOR crveni ruž, 2000 CALORIE maskara, VICHY IDEALIA BB krema i SFRESH sexy lips&cheek. Parfem ću vidjeti koji ću iskoristiti, a nokti će biti u crvenoj boji. Od nakita će biti nove naušnice koje sam dobila na poklon.






NAJBOLJA NOVA GODINA:

Iskreno svaka provedena sa dragim. Znam da zvuči patetično, ali je zbilja tako.One sa frendicama pamtim kao lude, nesvakidašnje tulume koji su znali završavati ponekad i čudno. Hahaha, na to se mogu samo nasmijati :) Uglavnom najljepše je za mene što sam se uvijek naplesala gdje god sam došla :)

Ovo je post namjenjen Vama, raspišite se komentarima! Gdje idete? Što ćete obući? Najbolja Nova godina do sada? Čitamo see :)

You Might Also Like

2 komentari

  1. Pozzz..dogovor je pao danas..ipak idemo..lokalni kafic..zatvorenog tipa..stara ekipa (doslovno��)..Kcer ide na prvi tulum kod prijateljice..(naravno uz prisustvo njezinih roditelja..ah te 13 -godisnjakinje)..pa odlucili i mi u zadnji cas..Outfita nemam..uvijek prisutna crna haljina uz zlatni remen i crne stikle..i amen..Frizura sta slozim..sminka ako uspijem nalijepiti umjetne trepevice(pokusavam vec dugo..ali ne ide)..i to je to..zelim ti sve najbolje..da se i dalje citamo..pratimo na instagramu..Lp..Martina

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Martina odlično, ohhhh sjećam se i ja kad sam imala 13 godina, išla sam slaviti kod frendice koja živi preko puta! Svi smo se jako zabavili :)Divotaa, želim onda i Vama i njoj da se lijepo zabavite i da uživate :) I sve najbolje od <3

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images