S. FRESH PURE& COOL

10:33:00

Ovo je prva stvarčica koju sam kupila iz hvaljene S.Fresh kozmetike. Reći ću samo jedno, zasigurno nije zadnja! Htjela sam isprobati nešto novo na prirodnijoj bazi jer mi se upalila koža ispod pazuha. Više kod mene ne znaš što divlja, a što ne hahah! Kad hormoni nisu uravnoteženi najčešće sve izbija na fizičkoj bazi, naravno meni, jer svatko je individua.Nisam požalila kupivši deo kremu. Stanje mi se ublažilo i crvenilo se smanjilo. Pa da krenemo.



S. FRESH PURE&COOL

Deo krema sa mirisom čistog grejpa i svježeg eukaliptusa. Prirodan i bezalkoholni dezdorans bez aluminija i parabena. Sprječava znojenje, a njegova eterična ulja održavaju miris svježine i do 12 sati nakon nanošenja.

Upotreba i održavanje: Kružnim pokretima utrljati na željeno područje na koži. Proizvod ne izlagati Suncu i čuvati na suhom i hladnom mjestu. U slučaju izlaganja preko 25 c, proizvod prelazi u tekuće stanje.

Ambalaža je od 30 ml.

Proizvedeno u Hrvatskoj!

SASTOJCI/INCI: COCOS NUCIFERA(COCONUT) OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER)  FRUIT, SODIUM BICARBONATE, MAYDIS AMYLUM, ZINC RICINOLEATUM, CERA ALBA, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CITRUS PARADISI, LIMONENE, ALPHA-PINEN, 1,8-CINEOL


Kremaste je tuksture i prekrasnog mirisa. Miriše na prirodu i svježinu. Preporučam ga od srca. Što se tiče djelovanja, meni drži oko 12 sati, kao što i piše, što je za prirodan dezdorans čista petica :)

                                  Kupnjom dezdoransa donirate 3 kune udruzi Europa Donna :)

Nisam pisala romane, jer je jasno kao dan da morate probati sami. Kao što sam već spomenula o ukusima se ne raspravlja, pa je tako ovo moj dojam. Veselim se novim recenzijama i Vašim dojmovima :)


You Might Also Like

3 komentari

  1. Baš sam ga neki dan gledala u dm-u i premišljam se oko kupnje jer sadržava sodu bikarbonu, a ona mi izgleda iritira kožu :( tj. barem sam preko ljeta dobivala crvene flekice i svrbilo me kad sam koristila prirodne deziće koji imaju sodu, trenutno mi ne smetaju vjerojatno jer manje maltretiram kožu epiliranjem dlaka. ah... luda koža haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da ako osjetiš da ti neki sastojak iritira skeptičan si! Ja sam imala upaljen pazuh i ovaj dezić mi je ispao odličan! Iako nekima djeluje 24 h meni djeluje 12 kao što i piše! Ovisi od osobe do osobe, kao i sve drugo :D

      Izbriši
    2. Sad gledam opet sastav, ovom je na trećem mjestu soda pa možda to neće biti tako strašno jer je Lokovcima na prvom, vjerojatno ga ipak kupujem :) Meni nije bitno da drži 24h glavno da drži dok sam van kuće, a doma ga ionako najčešće ne koristim :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images