KOZMETIČKE RECENZIJE

05:27:00

Nakon knjige od Louise L.Hey došlo je vrijeme za malo kozmetike. Neke stvari me fasciniraju i spremna sam podjeliti sa Vama njihovu kvalitetu i zadovoljstvo koje mi pružaju. U hladnijim danima tijelu je potrebno puno više njege jer balansiramo između kućne topline i vanjske hladnoće. U mnogim slučajevima to znači šok za kožu. O Biobazinim proizvodima sam već puno pisala, ali najviše o onima za tijelo. Sad na red dolazi nešto za njegu lica. Iz Dove svijeta njege, na tržište je izašla Derma Spa linija, a ja sam se oduševila kremom za ruke. Posegnuti ću ubuduće i za još nekim proizvodima iz istoimene linije.

BIOBAZA MIX MICELARNIH VODICA

Mix micelarnih vodica sa infuzijom kamilice i krastavaca je fantazija za mene. Kako bih opisala ovu prštajuću bombu energije i svježine? Dolazi u pakiranju od 500 ml. Pakiranje je zelenkasto- plavkaste nijanse i poželiš uroniti u ambalažu. Podsjeća me na more. Gore ima čep koji se otvori i tri rupice iz kojih izlazi micelarna. Odličan izum jer se onda ne proljeva na sve strane.

Od svih vodica koje sam probala ova mi je zasada najbolja.

Idealna je za čišćenje lica i uklanjanje šminke. Pošto se ja šminkam vrlo rijetko, meni je idelna za čišćenje. Nanesem je na blazinicu, i svaku večer i jutro očistim lice. Već sam spominjala kako je moje vrlo osjetljivo i kako mi upravo iz tih razloga paše biobazina kozmetika.
Vlaži, hidratizira  i njeguje kožu ostavljajući je mekom i čistom.

UPORABA: Nanjeti micelarnu vodicu na vatenu blazinicu i nježnim pokretima očistiti lice, vrat i dekolte. Nije potrebno ispiranje.

Ne sadrži parabene, sintetske mirise ni bojila.

INGREDIENTS/SASTOJCI: AQUA, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, XYLITOL, CUCUMIS SATIVUS JUICE, CAPRYLYL GLYCOL, POLYSORBATE 20, MARIS SAL, SODIUM HYALURONATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS ORANGE PEEL OIL, LIMONENE.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Proizvedeno u Hrvatskoj :)



DOVE DERMA SPA INTENSIVE KREMA ZA RUKE

Odlična krema za intenzivnu njegu ruku. Ruke su osjetljivi dio tijela, najizloženiji, pogotovo u hladnim danima i zaslužuju dostojanstvenu njegu,
Derma Spa intensive je krema za ruke sa njegujućim sastojcima za jako suhu i grubu kožu.
Povratite mekoću svojoj koži sa spa iskustvom. Meni je pomogla, stvarno imam suhu kožu, a uz pomoć nje je meka, mirisna i hidratizirana. Nemam apsolutno nikakve zamjerke. A da ne govorim da je prepoznatljivi Dove miris ovoga puta još bolji i nježniji. Baš ima tu njegujuću notu.

Pakiranje je75 ml.
Tubica je zgodna i također vrlo praktična pošto ne izlazi puno kreme, nego točno ona mjera koju želite.

INGREDIENST/SASTOJCI: AQUA, GLYCERIN, STEARIC ACID, CAPRYLIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, GLYCOL STEARATE, HYDROXYSTEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, ALPHA- ISOMETHYL IONONE, BENZYL ACOHOL, BUTHLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, HEXL CINNAMAL, HYDROXYISOHEXYL, 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, LINALOOL, CI77891

Čuvati na suhom i hladnom mjestu!

Proizvedeno u Poljskoj :)


You Might Also Like

2 komentari

  1. Kupila sam Biobazinu miceralnu prošli tjedan, sad čeka da potrošim Olivalovu do kraja, baš me zanima hoće li mi odgovarati. Ambalaža mi je baš lijepa i morala sam ju kupiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni odgovara, iako ljudi neki kažu da ne! Javi svoje dojmove :) Ne znam zašto mi sad tek prikazuje komenatar :D

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images