PARFEMI U MOJIM ODAJAMA!

02:44:00

Danas pišem o parfemima i toaletnim vodama koje trenutno koristim. Za mene je miris vrlo bitna stvar, čak bitnija od šminke. Smatram da je uvijek prekrasno vidjeti i osjetiti njegovanu osobu koji miriši.
Volim isprobavati razne mirise, moji svi znaju da me svake godine mogu iznendaiti upravo ovakvim poklonom za rođendan i da neće nikad pogriješiti.
Jesen se bliži i upravo je pravo vrijeme za širiti oblačiće oko sebe. Ljeti koristimo laganije mirise, a i hrpu preparata koji su jednostavno sami po sebi dovoljni.
Kao što volim aromare i eterična ulja za dom, tako za sebe volim parfeme.




MOJI TRENUTNI FAVORITI SU:

1.ICEBERG TENDER WHITE- (eu di toilette- 30 ml)
2. DOLCE&GABBANA-light&blue (eu di toliette-100ml)
3. HUGO BOSS-femme (eu di parfume 30 ml)
4.EMANUEL UNGARO- Fruit di Amour ( eu di toilette 30 ml)
5. NAOMI CAMPBELL-Naomi ( eu di toliette30 ml)
6. BETTINA BARTY- Vanilla Original (eu di toilette 50 ml)

1. ICEBERG TENDER WHITE

Kombinacija ružičastog papra i kontrasta malina i pjenušavog grejpa. Srce toaletne vode razvija note božura, ruže, korijena irisa, mosuša i vanilije.
Ova toaletna voda je poklon koji mi je osbno drag i miriše mi na energičnu ženu. Natjera Vas da se pokrente i osjećate dobro u svojoj koži. Meni je to jesensko/zimski miris. Iako nije bitno godišnje doba, ako se Vama sviđa koristit ćete ga kad god poželite :)

Bočica me podsjeća na krstale ili polarni svijet. Rekla bih "MOĆ KRISTALNE VIZIJE" Onog trena kada u Vašem umu sve bude kristalno jasno :)

Žene koje žele biti pune pozitive, koračati kao snažne individue i sa dozom senzualnosti i ženstvenosti, ovo je za Vas :)


2. DIOLCE&GABBANA- LIGHT&BLUE

Cvjetno- voćni miris za kojeg kažu da podsjeća na Sicilijansko ljeto :) Prevladava nota limete i čempresa. Meni je ovo iskreno baš ljetna i proljetna verzija. Miriše mi na svježinu i odmor. Zamislim se odmah na plaži gdje me miluje povjetarac sa koktelom u ruci. Odličan mi je i dosta sam ga koristila ovog proljeća i ljeta. Mnogi vole ovaj miris i mislim da s njime ne možete pogriješiti.

Parfem je kereiran 2001. godine.

Pakiranje je jednostavno. ali me poziva na odlazak na more. Budi mi uspomene. :) Govorim naravno svoje dojmove.


3.HUGO BOSS-FEMME



Voćni cvjetovi od tangerine, crne ribizle sa dodirom frezije.Cvjetno srce od bijelog cvijeća: jasmin sa Madagaskara, ljiljana i ruže.

Parfem je izašao 2006. godine. 

Veoma je ženstven i sladak. Inače baš opisuje mene. Nježan i senzualan, a opet tajanstven i energičan. Dobila sam ga od svojih i jako mi je drag. Mene svaki parfem podsjeća na neko razdoblje u životu. Kao što se kaže: " Miriše na uspomene" 

Nekako mi je ovo varijanta za sva godišnja doba i uvijek se osjećam odlično noseći ga :D


4.EMANUEL UNGARO- FRUIT DI AMOUR

Orjentalno- cvjetni miris za glamuroznu i odvažnu ženu.Otvara se svježim notama bergamota i crnog ribiza sa srcem od cvijeta naranče, ljubičice i irisa i bazu od vanilije.

Za mene je ovo pravi ljubavni miris, podsjeća me na strast i ženu koja voli i ne boji se to pokazati. Dobila sam ga od ljubavi za rođendan i poseban mi je. Koristim ga kad god se želim tako osjećati.

Pakiranje podsjeća na orijent. Zaltni poklopac me vuče u doba 40-50 g prošlog stoljeća. Odiše glamurom i vintage dezenom.

5.NAOMI CAMPBELL- NAOMI CAMPBELL

Prvi parfem od Naomi koji je dizajnirala Ursula Wandel 1999. godine.U visokim notama je voćno-cvjetni koktel: slatki, svježi, egzotični - cvijet naranče, breskva, kokos, citrus bergamia, mandarina, magnolija i tanka začinska nota crvenog papra. U srcu je ruža, tuberoza, heliotrop, jasmin i đurđica. Osnova je slatka od vanilije, karamela, cedrovine, sandalovine...


Ovaj parfem sam otkrila sa negdje 10 godina kod jedne žene. Od tad mi je savršen. S vremena na vrijeme ga volim kupiti i obožavam ga nanositi. Toliko je dobar i podigne me u trenu. Ovo je zasigurno miris za osjećaj samopouzdanja i zadovoljstva.



6.BETTINA BARTY- VANILLA

Moj prvi parfem u 6. razredu koji mi je poklonila mama. Tada sam se zarazila mirisima. Prije toga su bili dječiji u pitanju. Intenzivan miris vanilije je topla nota koja se skriva u ovom mirisu. Osjećat ćete se slatko, baš kao cupcake .Mene podsjeća na neka lijepa vremena. Prva ozbiljnija prijateljstva, zaljubljenost i prve znakove zrelosti. Jednostavno mi je srcu drag. Kao da sam sa njime započela neku novu eru. Postala djevojka i počela razmišljati malo dublje, malo zrelije i ženstvenije.



Želim čuti koje VI koristite i koji su Vam najdraži? 

You Might Also Like

1 komentari

  1. Volim lagane parfeme i delim neke tvoje ljubavi, a ova Vanilla je bila i jedan od mojih prvih parfema i ista osećanja gajim prema njoj, samo mi je sada malo preslatka :). Tada sam koristila i body losion i bila glavna u školi :). Vratila si me u neka lepa vremena...

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images