ISPROBAVANJE KOZMETIKE :)

03:23:00

U zadnje vrijeme imam potrebu za isprobavanjem kozmetike! Iako sam lifestyle blogger, nisam ljubitelj šminke! Našmikam se kako treba možda 10 puta godišnje!Puder jako rijetko koristim, a maskaru gotovo nikako! Volim prirodan izgled. I ne nisam sa drugog planeta ;) Žena sam koja voli parfeme i kozmetiku, ali šminku baš i ne. Dobila sam i kupila neke proizvode pa ću ukratko o njima.

DM- PRIPREME ZA LJETO :)



1. Balea Raisergel "Summer Garden"- Pjena za brijanje koja miriše na ljeto. Za osjetljivu kožu nogu, pazuha i bikini zone! Moram priznati da mi je odlična, moja koža je jako suha i osjetljiva i točno moram paziti šta koristim. Tako da definitivno preporučujem.

2.Balea piling sa jabukom i cimetom- Vjerna sam ovom pilingu već dosta dugo vremena i jako mi je dobar. Naravno da ima još hrpa boljih, ali polako :D

3.Balea Tropical Sunshine lotion za tijelo- koristim ga povremeno jer miriše izvanrednooo i brzo se upija. Što se tiče neke njege,  za moju kožu ipak treba neko hranjivo ulje.

4.Ebelin piling spužva- odlična je, nije gruba i pomaže zajedno s pilingom za uklanjanje mrtvih stanica kože :)

5. Garnier Pure maska za lice- Meni je osobno jako dobra, iako što se tiče maski, ja nisam osobno izbirljiva, bitno je da mi ne isuši kožu! Ne koristim ih tako prečesto. Neki prirodan gel je uvijek bolja opcija i tonik naravno :D

6. Biobaza gel za tuširanje s kokosom- Iako ga preporučaju i za kosu, ja ga koristim samo za tuširanje i predobar mi je! Malo je za reći. Stvarno ga preporučam svima.

7. Biobazin deodorant "shea butter & jojoba"- Predobar je i nježan za kožu, ali mana je prevelika što se troši kao lud.

8. Gillette "Simply Venus" - Ove britvice su mi premoćne. Jedine britvice od kojih se još nisam uspjela porezati. Prijanjajuće su, tako da dobro klize i uklanjaju dlačice. Definitivna preporuka.

U sljedećem postu ću govoriti o Yves Rocher proizvodima koje sam nabavila :)
Do tad, ugodne vam ljetne pripreme tijela i posvetite si vremena :D

You Might Also Like

2 komentari

  1. Ja bi si ovu Biobazu od kokosa iako si stalno kupaonicu zakrcavam novim tuširalicama haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sama sam takva, stalno nešto novo isprobavam :D

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images