MOJA LJETNA BEAUTY RUTINA :)

04:52:00

Dragi moji ljetni ljudi,

Hahhaha iskreno više ni ne znam kako bih započela, a glupo mi je stalno na istu foru :) Vrućine su u zraku, ali mene to ni ne brine previše. Ne izlazim van kad je najgore, osim ako baš moram. Druga stvar je ta, da obožavam sandale, lagane ljetne haljine i kozmetičke proizvode iz kojih pršti ljetooo :)
Pošto svaka od Vas ima neke svoje "beauty" rituale, ja ću sa Vama podjeliti svoju ljetnu rutinu.

Krećemo u akciju:

KOSA


Evo da počnemo od moje slike pa da Vam otprilike dočaram, znači trenutno sam ošišana u bob koji se produljuje prema naprijed. Njega kose je jednostavna, stavljam ricinusovo ulje kako bi posješila rast kose i to nekih sat vremena prije pranja. Nakon toga stavim šampon, 2 puta ga nanesem i isperem. Trenutno koristim Le Petit Olivier "Myrte Argile Rose, Myrtle Argile Pink Clay" šampon i regenerator za masnu kosu. Iako nemam masnu kosu, u ovim ljetnim danima zbog vrućina se prije zamasti, pa je tako ovaj šampon pun pogodak. Dobila sam ga na isprobavanje i stvarno sam zadovoljna, ali ćete imati priliku čitati o proizvodima u nadolazećim recenzijama. Kao sprej za kosu nakon pranja koristim S.Fresh "Hair Brezze" o kojem sam Vam nedavno pisala. Sprej definitivno umiruje tjeme od svrbeža i iritacija. Ne tretiram kosu sa nikakvim preparatima, peglom, figarom, lakom, znači s ničim. Kosu vjerovali ili ne nisam nikada farbala, jer volim boju koju imam i kosa mi je laka za održavanje. Meka je i svilenkasta i nakon one ere od ispadannja kose zbog hormona, užasno sam zadovoljna.



LICE

Kao što se vidi na slici,  od šminke nema ni traga. Kada idem negdje ponekad stavim ruž, a ponekad sjajilo i to je to. Na trepavice stavljam ricinusovo ulje zbog obnavljanja i rasta, maskaru makismalno izbjegavam jer mi neki sastojak smeta. Jedino što znam sa vreemna na vrijeme iskoristiti je bronzer, on mi nekako ističe preplanulost lica.
Lice čistim Ziaja Sensitive skin micelarnom vodicom, koja je također spomenuta u recenzijama, kao i Sensitive skin enzyme peeling. Ponekad i Baleinu masku za lice. Često preko dana natapkam s vaticom na lice i ostavim na očima Avene termalnu vodu. To mi je definitivno prva pomoć za vlažnost lica. Preko noći stavljam Le Petit Olivier kremu za noć od masline i Aloe Vere, a za dan Avene hipoalergensku kremu sa mineralima i zaštitnim faktorom 50 za osjetljivu kožu. Na usne Labello od kamilice, a ruž je Max Factor Mulberry nijansa za koju sam shvatila da mi odlično odgovara. Tu je i neizostavan S.Fresh Sexy lips & Cheeks. Prirodan i odličan, njega stvarno već dugo koristim i opisala sam ga u recenzijama.



TIJELO

Tijelo je naš hram. Dio koji moramo njegovati i štititi. Trenutno ga njegujem s nekoliko preparata. Naravno tu je neizostavni Avene sprej za održavanje vlažnosti kože, pogotovo kada odem na more, također je tu Le Petit Olivier Mandarine Tangerine šampon za tuširanje koji je dodatna svježina u ovim ljetnim danima. Što se tiče mlijeka za tijelo tu je Le Petit Olivier sa karite maslacom, ala božanstvenoo miriše i njeguje. Od Nivee koristim deodorant u spreju. Kupila sam ga u Mulleru da isprobam. Ali taj dio ćete čitati u recenzijama. Za preventivu protiv nastanka još više strija koristim Bio Oil. Savršen je ljudi, sada vidim da u Milleru ima za kupit veći za istu cijenu, akcija nekakva, morati ću si uzet. Protiv celulita uz prehranu i puno tekućine koristim Eveline "Slim Extrime 4D, Mesotherapy&Ultrasounds serum." Hladi osvježava i pomaže, ako se pridržavate svega ostalog. Malo manje se vidi. Stopala njegujem peelingom Barfuss iz Mullera sa bambusom, a premažem ih sa mlijekom za tijelo i blago izmasiram. I na kraju Čarobno ulje od Olivala, za dodatan sjaj i hranjivost. Nema se tu više šta za reći D:

Što se tiče ruku, pošto se često mažem i trackam, premažem i ruke, tako da sam malo zapostavila kremu za ruke. Ionako su mi mekane od svih tih trackanja po sebi :D


To bi bilo sve, nisam nabrajala još sol za kupanje i kupku, to manje više potrošim odmah jer sam ovisna o kupkama. Želim Vam divan ostatak vikenda i šaljem puno ljubavi.

"Moje note i moj svijet"

You Might Also Like

2 komentari

  1. Ovo čarobno ulje od Olivala nikako da nađe put do moje košarice kad nešto kupujem, bit će jednom moje, bit će :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Stvarno je čarobno :D Ništa onda puno sreće u kupnji :)

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images