KOZMETIČKE RECENZIJE :)

22:08:00



U ljetno doba skloni smo imati što više kozmetike, pa su tako lakovi za nokte i kremice neizostavni dio ljeta.
Najčešće kupujem u dm-u: /http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/ jer mi je tamo omjer cijene i popusta najbolji. A ne manjka ni željenih proizvoda.

1. ELIZABETH ARDEN GREEN TEA YUZU
 Miris sa sočnim yuzuom, bergamotom, limunom, zelenim čajem, limunovim drvetom i   petitgrainom. U srcu je blend pulpe yuzua, divlje majčine dušice, pupoljka crne ribizle, listova zelenog čaja i tuniškog nerolija. Ono što mogu reći da je pravo ljetno osvježenje i omiljeni parfem moje majke. Ona obožava cijelu Green tea kolekciju. Mirišete svježe, mladenački i zračite energijom. Svakako preporučam.

2.DOVE GELOVI ZA TUŠIRANJE
Neću posebno nabrajati jer su za mene svi njihovi gelovi i više nego odlični. Ne isušuju mi kožu, imam osječaj mekoće i svjež miris, a to je ono što mi je najvažnije.

3. ESSENCE LAKOVI ZA NOKTE
Iskreno preko ljeta se mogu odvažiti za neku ludu ljetnu boju, jer preko zime imam ili bezbojni lak, ili nježne tonove. Odlični su mi lakovi, iako da mene pitate, svi se jako brzo gule, ako ne staviš zaštitni sloj :) U svakom slučaju mašti na volju i ovog ljeta zasjate u novim tonovima koji vam najviše odgovaraju.

4.ZIAJA GOAT S MILK + MICELARNA VODA (MASLINOVO ULJE)
Odličan lotion za tijelo. Jako sam zadovoljna. Za normalnu i suhu kožu je. Moja je naravno suha, pa obožavam svaki lotion koji je može nahranit. Vjerujte mi da osjetim kad mi neki isušuje kožu.
U paketu sa lotionom dobila sam i micelarnu vodu i s njom sam zadovoljna. Bitno mi je sve što  nema parabena i donekle je prirodno. Ne šminkam se puno, već samo kad nekud idem, tako da mi ten nije zahtjevan. :)

5. BALEA FLUID (FRISCH IN DEN TAG)
Bila sam skeptična ali sam se ugodno iznenadila. Hrani kožu i nije mastan, za ljeto dobitna kombinacija. Stavite ga u frižider preko noći isto kao lotion i imate jutarnje osvježenje. Dobro za kožu, a i za cirkulaciju :)

6. EVELINE S.O.S LAK ZA NOKTE KOJI SE LISTAJU I PUCAJU
Svi hvale ove lakove. Da, odlično učvršćuje, ali za moje nokte nije. Tako me je peklo da sam mislila da će mi prsti eksplodirat. Moji živčani završetci na prstima su poludili. Očito neka alergijska reakcija. Kažem proizvod je sigurno dobar, ali ne za mene. Inače ga sve moje prijateljice i poznanice hvale.

7.BIOBAZA PEKMEZ ZA SUNAČNJE
Koji god da odaberete nećete požaliti. Vratila sam se preplanula sa mora i sretna. Definitivno nešto što potiče tamnjenje i hrani kožu. Volim sve biobazine proizvode. Prirodni i hranjivi. Čista desetka. Ovo je malo pakovanje koje je došlo uz časopis, a ja sam naravno koristila veliko :D

To je sve, uskoro opet novi proizvodi. Kad god uspijem nešto isprobati jednostavno vam opišem kako nešto na mene djeluje, što naravno ne mora značiti da je i vama tako :)

Do sljedećeg posta o kozmetici njegujte se i hranite svoju kožu, kako bi se bez problema uputili u ljetne dogodovštine.

:* :)

You Might Also Like

2 komentari

  1. Essence lakovi su super zbog cijene i boja. Meni je žao davati više od 20 kn na jedan lak budući da volim mijenjati boje svakih par dana. Kod mene nije bitno ljeto/zima ništa, ludi nokti uvijek su tu :D
    Biobazin pekmez gledam na policama dućana, ali nikako da ga kupim, možda ako ću na more ići :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se sa lakovima, isto ti je kad ih ne koristiš previše, a essence su savim super :D Biobazin pekmez je odličan, nisam probala suhi, sigurno je još bolji jer ne ostavlja tragove na badiću i ručniku :)

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images