L.O.V KOZMETIKA

13:07:00

 Dragi ljudi, 

Trudim se izdvojiti vremena za blog koliko god je moguće.
Vani nam je prava zima, ali ja ne mogu sakriti uzbuđenje zbog dolaska proljeća, jer će nam prije ili kasnije pokucati na vrata.
Nadam se da ste mi dobro i da uživate u svojoj svakodnevnici.
Moje virtualno pero se danas zagrijalo u beauty smjeru stoga ću se raspisati o novoj kozmetici na našem tržištu.
Neću pisati romane, pošto vjerujem da ste već dosta informirani od drugih blogerica.
Krenimo u avanturu:

ŠTO PREDSTAVLJA L.O.V KOZMETIKA?

Mi žene smo slabe na emocije, pažnju i ljubav. One čine okosnicu našeg postojanja i zbog njih se osjećamo fenomenalno u svojoj koži. L.O.V je brend koji ženama poklanja upravo taj jedinstveni paket.
Prvi puta kada mi je kozmetička torbica sa proizvodima dospjela u ruke, pomislila sam: " Osjećam se elegantno pri samom pogledu na proizvode. L.O.V nadahnjuje ženu te pristupa individualnim potrebama i željama. Sigurna sam da ćete željeti  posjedovati pokoji proizvod brenda L.O.V

To je također treći brend uz ESSENCE I CATRICE.

ŠTO SAM SVE ISPROBALA

EXTRA ORDINARY PERFECTING FLUID FOUNDATION

Posebno pakiranje pudera koji djeluje luksuznije. Sadrži ogledalo i jastučić za nanošenje, a nanosi se pritiskom gumbića. Na sredini se nalazi rupica iz koje proizvod izlazi, tako da ga ne možete istisnuti previše ni da hoćete.

Moj je nijansa 025 Sand Sophistication

Opisala bih ga kao proizvod koji srednje prikriva. Imam suhu kožu i roskasti ton, pa nisam dobila efekt na licu kakav sam željela i mislim da bi bolje odgovarao masnom tipu kože. Odlično mi je poslužio u kombinaciji sa još nekim puderom i definitivno je tip ambalaže za mene, jer ja ne nanosim puno pudera. Po meni je ovaj način doziranja funkcionalan, a vi prosudite sami.


DUAL COVER CONCEALER & RETOUCHER

Korektor se sastoji od dva dijela. Stick za jače prikrivanje i serum koji poboljšano prikriva područje oko očiju. Nijansa mi je odgovarala, bez obzira što je iste nijanse kao puder. Nisam osoba koja je sklona podočnjacima ili većim nepravilnostima što me nečini adekvatnom za prosuđivanje, ali meni je odličan i rado ga koristim.

Dolazi također u nijansi 025 Sand Sophistication




LUXURIOUS EYESHADOW PALETTE

Luksuzna paleta sa pet sjenila sa kojom sam oduševljena. Sjenila su u metalic nijansama zbog kojih oči zbilja dolaze do izražaja. Malo se truse prilikom korištenja, što meni osobno ne smeta, jer sam u potpunosti zadovoljna pigmentacijom i rezultatom.

Poslije ruža paleta je moj favorit.



THE GLOWRIOUS HIGHLIGHTING & BRONZING PALETTE

-nijansa 010 Rose Adiction-

U pitanju su tri nijanse za konturiranje i naglašavanje lica. Meni se najviše svidjela Metallic Highlighter nijansa u kombinaciji sa Soft Illuminator. Iako je Metallic jako pigmentirana uz pažljivo nanošenje podariti će onaj "glow" efekt koji želimo postići u određenim trenutcima.
Paleta djeluje luksuzno počevši od samog pakiranja i nijansi, tako da je svakako nešto što preporučam za svaku kozmetičku torbicu.


RUŽEVI

Lip Affair Metallic -603 Bronze Sculpting
Lip Affair Matte-950 Guillty Consciensce

Moram priznati da su oba ruža odlična, dugotrjana su i ne isušuju usne, ali Matte je moj favorit :D

Prilikom zatvaranja ruža, prisutni su magnetići koji privuku ruž da se lakše zatvori, a pakiranja su prekrasna.



LASH SEDUCTION INSTANT VOLUME MASKARA

Seductive Black-100

Maskara koja daje Woow efekt. Koristim je kada izlazim negdje jer trepavice izgledaju stvarno volumenizirano. Četkica mi odgovara, a ako ne želim da mi se slijepe, pažljivo uklonim ostatak maskare.



Dobila sam još dva laka koji su predivna, ali njih ću uklopiti u post posvećen noktima.

GDJE KUPITI L.O.V KOZMETIKU?

Kozmetiku možete pronaći na policama DM i Muller drogerija. Vjerujem kako su se neki već i susreli u prolazu, a možda i isprobali nešto.

Cijene su prihvatljive i s obzirom na kvalitetu smatram da vrijedi izdvojiti koju kunu i obogatiti kozmetičku torbicu.

Više o proizvodima možete pronaći na:www.facebook.com/LOV-Cosmetics-Hrvatska




Ovo je bilo moje isprobavanje kada je kozmetika tek stigla.

Iz mojih dojmova ste mogli isčitati da su mi proizvodi u globalu odlični i planiram svakako pružiti priliku L.O.V dekorativnoj kozmetici u daljnjoj primjeni.

Do sljedećeg posta,

Pusa od Ines :)


You Might Also Like

2 komentari

  1. Odlični,posebno paleta za konturiranje i highlighter

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično je, ima u DM-u ovaj tjedan na sniženju. Katalog je na linku ako koga zanima https://www.letkomat.hr/dm/katalog-od-srijede-01-08-2018-0/?page=27

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images