PREGLED STUDENOG

10:02:00

Hello ljudi!

Jučer smo se pozdravili sa studenim koji je u moj život unio radost i ljepotu stvaranja. U ovom postu osvrnuti ću se na ostvarene planove i aspekte života koje inače opisujem kada ostavljam prošli mjesec iza sebe. 
Sve što sam zaželjela uglavnom se osvarilo i ta me činjenica jako veseli, pa krenimo:



ZDRAVLJE

Ovaj mjesec je bilo pozitivnih i negativnih promjena po pitanju zdravlja, ali s obzirom na to da  sam uporna osoba, cilj mi je ostaviti loše iza sebe u prosincu i ući boljeg zdravlja u Novu godinu. Osobe koje me okružuju također se bore sa zdravstvenim nedaćama i moje molitve su upućene upravo njima. Nije ništa nerješivo, ali znate da nas bilo koja zdravstvena boljka može ponekad izbaciti iz ravnoteže. Svima Vama u prosincu želim idealno zdravstveno stanje i moć da osluškujete svoje tijelo.

LJUBAV

U mome okruženju i među prijateljima vrijeme je kada se sklapaju brakovi, zaručuje ili se pronalaze idelani partneri. 
Osobno sam sretna i ispunjena svaki mjesec, a nedaće koje nas prate pokušamo riješiti sa ljubavlju i razumijevanjem. 
Ako Vam bude trebalo rame za plakanje ili osoba kojoj ćete se moći izjadati, znajte da sam uvijek tu! Ponekad se lakše otvoriti nekome koga možda nikada nećete ni vidjeti. 
Mogu istaknuti da sam već imala par takvih susreta, gdje sam dala sve od sebe kako bih s tom konkretnom osobom pronašla put ka pozitivi. Naravno, ne mora to biti ljubavni problem :D
Želim Vam u prosincu što manje problema sa puno iskrene i uzvraćene ljubavi.
Da ne generaliziram to se ne odnosi samo na partenre već na ljubav koja se nalazi svugdje oko nas.

PRIJATELJSTVO

Mjesec studeni je bio trenutak kada sam razmišljala o pravim prijateljima. 
Tko su za mene istinski prijatelji? 
To su osobe koje su uz Vas u svim životnim izazovima. 
Koliko takvih imamo? 
Mogu se zaista izbrojati na prste jedne ruke. Moji su kraj mene već godinama, jako sam zahvalna na činjenici da smo zajedno prošli svašta i da nas lijepe stvari tek očekuju. Budite jedni uz druge, ne dajte da Vas zavist, natjecanje ili ljubomora udalje.

BLOG

Ovaj mjesec je bio jedan od boljih za "Moje note i moj svijet". Trud koji ulažemo uvijek se isplati. Nije stvar toga jeste li završili u časopisu na portalima ili nešto drugo. Stvar je što se Vaša ljubav i trud cijeni. Meni najbitnije je da pozitiva koju šaljem i iskrene postove koje pišem nailaze na pozitivnu reakciju. 
Diablog- prva hrvatska blogerska konferencija bila je prva stanica u studenom vezana uz blog. Bila sam sretna kada mi je stigao mail vezano za konferenciju i što se napokon napravio neki registar blogera. Naučila sam puno, shvatila koliko malo znam i da još puno moram raditi na sebi. Nastavila sam s onime za što sam potvrdila da je ok, a  trudim se poboljšati u područjima gdje sam osjetila prostor za napredak.
Drugi event koji mi je uljepšao mjesec je predstavljanje nakita Zlatna kiša u Johann Francku. Napisala sam i post o tome. Zašto sam toliko sretna? Jasna je stvar da me vesele nova poznanstva i inspirativni ljudi.
Treća stvar je što me časopis Ljepota i zdravlje kontaktirao za gostovanje. Zadovoljna sam načinom na koji sam mogla približiti čitateljima svoj blog i ukazati na unikatnost. Zahvalna  na prilici koja je zasigurno divna uspomena i još veći poticaj za nastavak. Ako kupujete časopis, javite dojmove.
Rubrika običaji je lijepo krenula iako me uvijek stisne pronalazak osoba koje bi rado napisale priču. 

Zaključak je da sam u globalu prezadovoljna i da se nadam da će nadolazeći period biti još bolji. 
Volim Vašu angažiranost, sudjelovanje i komentare. U prosincu spremam nagradnu igru na facebooku i instagramu. 





SRETNI TRENUTCI
Uz prethodno opisano, uklopila bih tu i nove ljude koje sam upoznala na faksu kao i pozitivan kolegijalni dojam  u smislu međusobnog podržavanja.
Sretna sam zbog svakog trenutka provedenog sa najbližima. Ispunjavaju me i sitnice čije značenje svi znate. Pozitivom mijenjamo svijet i to je ono što će uvijek biti prioritet u mome stvaranju.
 
Usrećila me i  prva nedjelja adventa kao i sve dekoracije koje sam izradila za predblagdansko ozračje.



To bi bilo sve u pregledu studenog. Divan mjesec koji je bio uvertira u još bolje vrijeme koje dolazi.

Uživajte dragi ljudi i veselim se Vašim komentarim :)

Pusa od Moje note i moj svijet :)


You Might Also Like

0 komentari

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images