L' OCCITANE RECENZIJE :)

10:25:00





Jučer na Dan žena sam dotaknula malo ozbiljnije i dublje teme, ali svakako poučne. Danas ćemo se malo teleportirati u ljepše i sunčanije dane. Kada sam počela koristiti ova dva proizvoda koja ću Vam danas opisati, jedan me podsjetio na ljeto. I to ono kad ga koristim doslovno sam u mislima na otoku sreće. Već nam je dosta ovih sivih dana, ali uvijek postoji način na koji možete makar na trenutak pobjeći u ljetno osvježenje. L 'OCCITANE kozmetika je za mene, aroma svih osjetila. Toliko je savršena, da ne znam kako bih je uopče opisala. Moram priznati da ni ja, a možda ni svi Vi si ne možete priuštiti dosta toga iz njihovih linija, ali s vremena na vrijeme dobro se počastiti. Kvaliteta je i više nego opravdana.


Krenimo onda u svijet kozmetike:

L' OCCITANE JASMIN IMMORTELLE NEROLI, HAND CREME

Kreme za ruke su miris sreće, miris energije, svježine, osjet svile na rukama. Reći ćete da pretjerujem, ali ja sam tako doživjela. Ova krema je nešto najsavršenije što sam dosad probala. Zaljubila sam se prvi put kada sam isprobala u Arena centru. Znači tubice jesu male, ali traju. 
Definitivno traju, ukoliko se nećete mazati svake sekunde. Dođe mi da se mažem, ali nema potrebe. 
Ruke su Vam meke i nježne cijeli dan, što je za ovu zimu, a i cijelu godinu veliki plus. Moje su suhe i potrebna im je hidratacija i njega. Ako se negdje sretnemo, rado ću se rukovati sa Vama, osjećam mekoću poput bebine guze. Još jedna pogodnost je što se brzo upija.

Krema je obogaćena karite maslacem, što je vrlo bitno za omekšanje kože.Profinjeni miris bijelog cvijeća i korzikanskog Immortelle smilja je formula za čaroliju. Definitivno se isplati. Ako imate mogućnost s vremena na vrijeme toplo preporučam. 

Krema dolazi u tubi od 30 ml

PROIZVOĐAČ: L'OCCITANE-04100 Manosque- Made in France

INGREDIENTS: AQUA/WATER, GLYCERIN- COCO-CAPRYLATE/CAPRATE**GLYCERYL STEARATE SE** STEARIC ACID-PALMITIC ACID**BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER * DIMETHICONE-CETEARYL GLUCOSIDE**-CETYL ALCOHOL**-OLEIC/LINOLEIC POLYGLYCERIDES**-JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) OIL**- CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER OIL**-HELICHRYSTUM ITALICUM FLOWER OIL**-CERA ALBA/BEESWAX**-CORN STARCH MODIFIFED**-CAPRYLYL GLYCOL-SODIUM STEAROYL GLUTAMATE**-ALLANTION-XANTHAN GUM**-CHLOROPENSIN-TOCHOPEROL-PARFUM/FRAGRANCE-BENZYL ALCOHOL-LIMONENE-GEARANIOL-HEXYL CINNAMAL-LINALOOL-CITRAL







JENIPAPO ULJE ZA TUŠIRANJE

Već sam Vam spomenula da meni miriše na ljeto. Na tuširanje poslije cjelodnevnog kupanja u našem Jadranskom moru. To je ulje za tuširanje koje se u kontaktu sa tijelom pretvara u mliječnu emulziju, koja nježno čisti i parfumira kožu. Sadrži ekstrakt plodova Janipapa, autentičnog brazilskog drveta iz Cerrada. Moja koža je toliko nježna i meka, da mi nije potreban losion za tijelo nakon ovog tretmana. Još mi je najbolje kad koristim neki piling, pa se poslije toga s tim istuširam. Divota, njega na najjače. Nemam šta puno opisivati osim da zbilja njeguje, perfektno miriši i dugo traje. Nemate ga potrebu istresti previše. Toplo preporučam. Ja sam ga dobila na poklon i zato mi je još draži, jer dolazi od posebne osobe.

PAKIRANJE: 250 ml

NAČIN UPORABE: nanesite na vlažnu kožu tijela, zapjenite i isperite. Ne upotrebljavajte ga za njegu lica.

PROIZVOĐAČ:L'OCCITANE-04100 Manosque- Made in France

INGREDIENTS: VITISVINERA (GRAPE) SEED OIL-LAURETH-3-CAPRYLIC/CAPRICTRIGLYCERIDE-LAURETH-7CITRATE-PARFUM/FRAGRANCE-COCAMIDEMEA-SORBITANOLEATE-GENIPA AMERICANA FRUIT EXTRACT- BRASSICA NAPUS SEED OIL- ETHYLHEXYLGLYCERIN-TOCOPHEROL- BENZYL SALYCYLATE- LINALOOL- CITRONELLOL- LIMONENE






Toliko od mene na ovu mirisnu srijedu! Kad dođete danas, ako imate prilike napravite kupku i uronite u svijet mirisa. Probudit ćete osjetila i osjetiti se ljepše.

Pusa od Ines :)


You Might Also Like

2 komentari

  1. Imam tester ove kremice za ruke, meni iskreno nema razlike između nje i običnih krema za ruke po 10,15kn ako redovito mažem, naravno :/ Ali, ima zanimljiv miris :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam meni je razlika, ali da druge kreme nisu dobre, jesu :) A miris je poseban, e sad ovisi kakvu kožu inaće imaš :D

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images