ŽELJE ZA PROSINAC!

09:29:00

Prosinac? Zar već? Proletilo mi je kroz misli. Gdje sam? Šta sam? Kuda sam? Hmmm. Izraz sreće i šoka u istom trenutku. Ova godina je za mene bila sretno-čudna. U jednom trenutku sam bila najsretnija osoba na svijetu, a u drugome čovjek koji luta ulicama koje nikada nije vidio. Malo bolje kada razmisliš, takva je skoro svaka godina. U nečemu nas obori sa nogu i vrati nam vjeru u sve, a onda nas opet testira kao nikada do sada. Vrtlog, labirint, poznanica, nepoznanica... No o tome ću, kada se ovaj prosinac približi kraju.

Prosinac miriše na zimu, hladan zrak koji nas tjera na tople domove, čajeve od jabuke i cimeta, kuhana vina, vruče čokolade i pripreme za Božić. Jednostavno rečeno, možda ćemo najveće uzbuđenje osjetiti upravo u ovome periodu. Volim ovaj mjesec, volim uzbuđenje, adrenalin, sreću koja me preplavi kada se sjetim da ćemo svi biti skupa, da svjetla i lampice obasjavaju cijeli svijet. Mirna sam kad znam da je sve živo, veselo i da doživljava puninu svakog osjetila. Da pređemo na želje.

Koje su moje želje?

1. Hoću punooooo veselja, smijeha i radostiiiiiiii. :) Ljepši smo kada se smijemo, kada slušamo jedni druge i obraćamo pažnju. Ljepši smo u slogi, bez nervoze stresa i ljutnje.

2. Želim da moj prvi Božić u dvoje bude satkan lijepim uspomenama, zajedničkim sitnicama i stvarima koje ću umemorirati u kod sjećanja :)

3. Želim prije Nove godine dogovoriti sama sa sobom neke stvari koje me muče, neke mane koje me koče. Realizirati ideje i staviti na papir, imati jasniju sliku o tome što želim i što mene čini sretnom i mentalno se pripremiti da rasturim 2016. na nekim poljima.

4. Upoznavajući se malo više sa blogosferom, uočila sam da ima puno onih iskrenih kao i neiskrenih! Onih kojima je samo do popularnosti i zarade, kao i onih kojima skidam najveću kapu. Ono što je moja želja je da Vam priopčim svoju viziju bloga i njegovog pisanja. Ovo je isključivo izražavanje sebe kao individue i u ni jednom trenutku zbog ničega ne želim odstupati od toga! Želim dati sebe u potpunosti, ali na iskren i dubok način kao do sada, a ne kako moda ili ostale stvari diktiraju da moram, pa ću tako nekim sitnicama posvetiti manje, a nekima više vremena.

5. Želim obuhvatiti neke recepte za tradicionalne božićne kolače, kao i za one koji to nisu, već su dio nekog Vašeg izražavanja ili kuhinje, pa očekujem prijedlog:) Isto će biti i za darivanje, tradicija je od prošle godine prisutna. Iako je tada bila samo facebook stranica pozitive, imali smo prijedloge.

6. Želja mi je izraditi i pronaći odgovarajuće poklone za svoje bližnje i dati kao i svake godine dušu i srce u dekoracije, kao i u huhanje i sve ostalo što radim.

To je u biti to od nekakvih djela. Moje želje za Vas i sreću i mir i ljubav će biti posebno napisane! Ajmo preći na stvarčice :)

MUST HAVE!

1. YVES SAINT LAURENT- BLACK OPIUM
Miris koji ostavlja trag iza Vas, pretvara Vas u ženu o kojoj se ne zna puno, magičnu, nedodirljivu i strastvenu. Otvara vrata čaroliji i senzualnosti. Meni je savršennnnn, želimmmmm, a ne moguuu, trenutno! Zabranjeno voće je najslađe ;)

2. IKEA JASTUKE I JASTUČNICE- DOEKORATIVNE

3. OVE DIVNE UREDSKE STVARI ZA SORTIRANJE-IKEA

4. SVE MOGUĆE ŠTO POSTOJI OD BOŽIĆNE DEKORACIJE :P



Možda must have stvarčica ovog mjeseca i nemam baš puno na popisu. Nekad želimo više, nekada manje, tako je to! Podjelite svoje želje u komentarima, biti ću jako sretna :)

Do sljedećeg posta!



You Might Also Like

4 komentari

  1. Dobro me nasmijao ovaj zadnji must - have, vidim da smo iste po pitanju božićnih dekoracija - gotta have them all! :D :D
    Držim fige da ti se sve želje ostvare i da godinu završiš na najbolji mogući način, u potpunosti zadovoljna sama sa sobom i stvarima koje radiš, sretna i sa ogromnim osmjehom na licu! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da definitivno ih moram imati sve :) Totalno sam u pripremama i zaražena :) Hvala ti od <3, i ja također tebi, da ti se sve ostvari šta si naumila i da svaki tvoj projekt bude iznesen sa puno ljubavi i žara kao do sada :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images