ŽELJE ZA LISTOPAD :)

05:04:00

Ispratila sam rujan sa pozitivom. Bio je to mj. pun sunčanih i sivih razdoblja, kako vremenski tako i u životu. Sve što me je naučio je da trebam gurati dalje, koračati i nastaviti sanjati. Snovi se ostvaruju, u to sam sigurna, samo je pitanje vremena! Kaže se strpljen spašen i upravo se to kod mene dešava. Ulažem sav svoj trud i ljubav jer sam sigurna da će se isplatiti kao što već i je u mnogim stvarima.

Listopad je pokucao na vrata, baš onako kako on to zna. Vani je znatno zahladilo, ulice su pustije nego inače, a mi jedva čekamo trenutak kad ćemo se uvući pod deku i uživati u toplim napitcima :) Meni sve miriše na pečene kestene, kuhano vino, domaći kruh, vruće čokolade, kave i čajeve te ostale jesenske radosti. Htjela bih sa Vama  neke od želja za listopad :)



ŽELJE ZA LISTOPAD

1. Jedna od želja je vratiti se na faks. Čekam kao ozeblo Sunce da mi se to odobri. Nije bitno zbog kojih razloga sam prestala, ali u to vrijeme su bili pravovaljani. Uglavnom osobne probleme ćemo ostavit na stranu, ali eto, pokrenula sam taj proces jer nikada nisam imala namjeru odustati. Pola puta sam bila prošla i bilo bi šteta. Možda Vas u skorijoj budućnosti budu čekale i studentske fotkice ;) Držite fige :D

2. Za blog mi je želja još više proširiti postove, pa sam tako pitala neke ljude za goste. Mlade koji su se preselili tipa u New York, Vancouver, pitala sam i za Irsku, tako da ćete doživljaje moći pročitati na blogu :)
Također me čeka post o knjizi od Louise Hay "Živite sretno sada i ovdje" kao i još nekih poticajnih knjiga, gostovanja i ideja.

3. Imam želju okušati se u još nekim stvarima što se tiče kreativnog polja i moje radionice. Pošto će Božić doći dok nismo ni trepnuli, to je prilika za neke nove stvari. Sada je aktualna jesenska kolekcija i u nju sam uložila puno truda. Polako nestaje i to me veseli :)

4. Što se tiče kozmetike, pišem recenzije koliko mogu i kad pošto nisam isključivo Beuty bloger pa sve što uspijem nabaviti ili kupiti uvijek se nađe i na blogu :)

5. Od stvari imam neke želje, ali mi je trenutno rad na sebi ispred svega. Recimo voljela bih COCO handmade bags u jesenkoj boji dovoljno veliku da mi sve stane :) Morat ću si čim prije nabavti, ali jednostavno ne uspijevam sve :) Ovo je već drugi put da se ova torba nalazi na listi mojih želja, mora biti uskoro prilika :D

                                                         Preuzeto sa facebook stranice

Druga stvar je CANDLE LAND ZAGREB, ove svijeće ću definitivno nabavit jer ih gledam već dugooo. Želim, želim, želim. Jesen ne može bez toga :) Nalaze se u Zagrebu u Gundulićevoj 18. :)

                                                          Preuzeto sa facebook stranice

Ako mi dopuste da se vratim na faks, omot za indeks po mojoj želji će biti must have :) Neki poticajan i vintage. Vi koji idete na faks preporučam Vam ovu genijlnu stvar. Guš Guš stvaraonica stoji iza ove ideje i omoti za indekse krase već jakooo puno personaliziranih indeksića :)

                                     Guš Guš ima i nagradnu igru, pa svratite na facebook i zaigrajte :)

ACRO planner je isto jedna od želja, bez njega ne idem s planovima za dalje. Očito ću biti među zadnjima koji će ga nabaviti, a gledam ga još od prošle godine. Svi imaju pozitivno iskustvo tako da jedva čekam :)

                                                            Preuzeto sa facebook stranice.
Toliko o željama :)

Ima ih još puno, ali idemo malo po malo! Nadam se da ću ostvariti ciljeve za ovaj mjesec sa osmijehom i srećom :D


You Might Also Like

8 komentari

  1. Lijepa lista želja! :)
    Držim fige za povratak na faks. :) Coco torbe su i na mojoj wishlisti, kao i Candle Land svijeće :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvalaaa tiii :) Imamo onda sličnu listu :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Drzimo fige ! Samo pozitivno i sve ce biti dobro !
    Omot ce te cekat :D Faks ce te primit! :D
    Svijece idemo cekirat cim prije ! Jos nisam cula za njih, srecom postoji tvoj blog :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Guš Guš i ja nekako vjerujem da će biti sve pozitivno :) Mora biti da mogu više stavit taj omot koji toliko želim :) Hihihi :) Svijeće izgledaju preeeeeee :) Moram ih nabavit, stalno gledam kod drugih :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Sjajna lista i od srca ti želim sve najbolje sa povratkom na faks, nadam se da će se to uspjeti realizirati i da ćeš fino bez problema nastaviti gdje si stala :) Ja sam isto bila napravila pauzu nakon završene tri godine i dvije godine sam se samo posvetila poslu, baš mi je trebao odmor od faksa i svega čime su me tamo zagadili i onda sam fino prošle godine odlučila da je vrijeme za nastavak i master upisala u Rijeci što mi se zasad (kuc u drvo) pokazalo kao valjda najbolja odluka ikad :D
    Svijeće su diiivne, sad bi si i ja barem jednu :)
    A što se tiče planera, draga moja nisi jedina, i ja ga još nemam haha Inače sam ljubitelj Moleksine planera i svake godine si uzmem jedan, ali Acro mi se stvarno čini super i također razmišljam da si ga uzmem ovaj put :)
    Jeeej za listopad, navijam da ti sve bude sjajno! :*

    OdgovoriIzbriši
  6. Upravo sam danas dobila odluku da sam primljena :) Kao da sam znala da će nakon posta stići ;) Presretnaaaa sam! Ja sam dala više od pola druge pa sam morala odustati, ali sad se vraćam. Bakon toliko nedaća i ja sam napokon došla na svoje, samo da sve postane službeno :) Joj mogu misliti, baš mi je drago što ti se isplatilo, meni je Rijeka stvarno drago mjesto :)
    Svijeće su stvarnooo ufff, jedva čekam da nabavim :)
    Hehe već sam mislila da jesam jedina koja nema Acro, ali budem si ga nabavila, morat ću škicnuti i taj, iskreno za njega nisam čula :)
    Zasad je listopad počeo lijepoooo, želim i tebi uspješan :* :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeeej pa to su divne vijesti, baš mi je drago zbog tebe, mogu zamisliti kako si sretna sad :D Super će nam biti ova zima, vidjet ćeš :)

      Izbriši
    2. Jeee da nekako imam osjećaj da će biti odlična :D Hvalaaa ti :*

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images